De leukste vaarten van Groningen.

Ontdek alle mooie plekken in westerwolde met onze speciale vaarten of thema vaarten

ONZE FLUISTERBOOT

“Vanaf het water beleef je de omgeving op een heel andere manier dan op het vaste land.

Vanwege ons uitgangspunt respect voor het leven van mens, dier en natuur varen we met een 'fluisterboot', deze vaart voor zover mogelijk CO2 neutraal, geeft geen vervuiling, geen stank en geen motorgeluid. Door het ontbreken van dit motorgeluid past deze in de natuur en zorgt voor zo min mogelijke verstoring.

De Booterbloem ( Groningse praam ) biedt plek aan maximaal 33 personen, er is een toilet aan boord en voor mindervaliden is er ook een lift. Eventueel is er ruimte voor een rolstoel, dit kan echter alleen vooraf geregeld worden en de mogelijkheid hangt af van de steiger waar we vertrekken cq aankomen. Wel weten we dit graag van te voren, zodat we er bij aanvang al rekening mee kunnen houden.

Tijdens de vaart kunt u ook genieten van diverse drankjes welke wij aan boord tegen gereduceerd tarief aanbieden.

ONZE PRAAM

Wij hebben nog al wat met het verleden, niet in de zin van "die goeie ouwe tijd" maar vanuit de gedachte dat het verleden van invloed is op wie wij nu zijn. Wij, als team, willen delen van het verleden laten terug komen in het ons rondvaartbedrijf " Welvoart ". Zo ontstond de gedachte om op zoek te gaan naar een platbodem, met name een praam om deze om te bouwen tot een rondvaartboot voorzien van moderne technieken.

.

.

.

.